Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

EΠΙΔΟΜΑΤΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΠΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

45 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι νοσηλεύτρια. Από το νοσοκομείο, όταν ζήτησα αλλαγή τμήματος,επειδή είχα την επιμέλεια δύο ανήλικων παιδιών και τη φροντίδα της μητέρας μου, που είχε τελικού σταδίου ηπατικής ανεπάρκειας, η απάντηση ήταν ότι όλα μπορώ να τα κάνω φτάνει να έχω σωστό πρόγραμμα. Η μητέρα μου πέθανε, τα παιδιά μου μεγαλώνουν, η αναμνήσεις όμως από το γοργοθά που πέρασα μένουν και με πονούν. Αγαπώ και καταλαβαίνω κάθε μητέρα που μεγαλώνει μόνη της παιδιά . Η δηλώσεις μου ίσως βοηθήσουν, ίσως κάποιος υπουργός να δει καθαρά τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειμαιμητερα που μεγαλωνω 2 παιδια ανεργη με μητερα καρκινοπαθης χωρις βοηθεια απο κανεναν οσες πορτες και αν χτυπησα κλειστες το κρατος που ειναι ?τι πρεπει να κανουμε για να ζησουμε με αξιοπρεπεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα ΙΕΚ θέρμης ρώτησα για υποτροφία για το παιδί μου. Μου είπανε ότι ή θα έπρεπε να είμαι πολύτεκνη ή το παιδί μου να είναι αγνώστου πατρός. Λυπάμαι που δεν σκέφτηκα ότι πρέπει να έχω ακόμα ένα παιδί ή να έκανε κανένα εκτός γάμου. Σε τελική ανάλυση αν είσαι μητέρα χωρισμένη με δύο παιδιά είσαι στη μοίρα σου. Ας μην βγαίνουν μελέτες αργότερα για τις οικογένειες χωρισμένων με δύο παιδιά γιατί θα είναι μόνο για να αναδείξουν το πρόσωπό τους. Δεν πιστεύω πια σε τίποτα και σε κανένα. Έτσι μεγαλώνω τα παιδιά μου. Με πίστη σε τίποτα. Αυτό έζησα αυτό ζούνε με αυτό υπάρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς αυτό το κράτος δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να ανταπεξέλθει υπεύθυνα στις υποχρεώσεις του, σε όλους τους τομείς. Ειδικότερα στο θέμα παιδιού - που υποτίθεται ότι είναι το μέλλον μιας χώρας - το ......... από την αρχή. Από την στιγμή που το στέλνεις σε έναν αμφιβόλου ποιότητας παιδικό σταθμό με περικοπές που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο ακόμα και την σωματική ακεραιότητα του παιδιού, αργότερα στο σχολείο και τέλος στο Πανεπιστήμιο. Σε όλη την διάρκεια της σχολικής ζωής του αντιμετωπίζεται με "περικοπές" και όχι σαν "επένδυση". Οι γονείς των μονογονεϊκών οικογενειών είμαστε στην λίστα του "ας πρόσεχες" και μετά απορούν που η Ελλάδα μετατρέπεται σε μια χώρα γερόντων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρακαλώ πολύ, διαβάζοντας τα δικαιώματα των μονογονεικών οικογενειών διαπίστωσα πως δεν επαρκούν στην κάλυψη ούτε των ουσιαστικών θεμάτων που προκύπτουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν διαβάσει κάποτε κανένας υπουργός τα σημειώματα θα του έλεγα πως η ζωή του κάθε γονιού που μεγαλώνει μόνος του τα παιδιά του δεν έχει τίτλο. Αν θα έβαζα όμως έναν αυτός θα ήταν ''πίσω από τον καθρέφτη''. Μπροστά από αυτόν είναι αυτοί που ηγούνται. Ωραία αίσθηση βέβαια θα είναι να καθρεφτίζονται αλλά το δύσκολο είναι να μπορούν να βλέπουν και λίγο πιο μακριά....πίσω από τον καθρέπτη, εκεί που οι άλλοι ζουν και υπάρχουν μόνο σαν αριθωοί. Γιατί αν ήταν οντότητες θα τους έβλεπαν.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει τι επίδομα δικαιούται χήρος πατέρας με παιδιά ηλικίας 17 και 7 χρονών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file mou t idio provlima eho k ego....eho didima 8 hronon k ta megalono monos 2 hronia tora.....opou k na rotisa den evgala akri..i apadisi itan pos an itan tyhera ta paidia gia na parun epidoma eprepe na eiha pe8anei ego.....afu den egine etsi mallon 8eorumaste prostates...horis na skefti kaneis ta epipleon exoda gia tis ores pou doulevume k hreiazete enas an8ropos ekei i ena idiotiko sholio gia na apasholoude dimiourgika...an ma8eis pos allaxe kati 8a i8ela na me enoimerones...opos 8a kano k ego....

      PETROS KISKIRAS

      Διαγραφή
  9. είμαι και εγώ μητέρα με 2 παιδιά 8 και 6 χρόνων, εργάζομαι στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
    πρώτον, δεν δικαιούμαι αλλαγή πόστου να γλιτώσω τις βάρδιες ,
    δεύτερον νοικιάζω το σπίτι μου 400 ευρώ και με αυτά τα χρήματα νοικιάζω ένα άλλο για να είμαι κοντά στην μητέρα μου.
    συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που παίρνω για από το ενοίκιο στο ετήσιο εισοδημά μου και φορολογήθηκα με 2% για το επίδομα αλληλεγγύης.
    είναι δικαίο;
    υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν την γνωρίζω;
    και ακόμη για το νέο χαράτσι της ΔΕΗ άκουσα ότι απαλλάσσονται οι μονονογονειακές οικογένειες.
    πώς όμως;
    εκείνο το σπίτι που μου ανήκει είναι στο όνομα της κοπέλας και όχι στο δικό μου.
    Μπορώ να κάνω κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειμαι χηρα με τρια παιδια 9, 10 και 13 ετων ειμαι εκπαιδευτικος...δεν εχω καποιον να μου προσεχει τα παιδια..υπαρχει περιπτωση να με στειλουν με μεταθεσει εκτος πολεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΙ 36ΕΤΩΝ ,ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΕΔΩ Κ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΔΙΜΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.ΧΩΡΙΣΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ Κ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ.ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΠΡΩΤΑ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ Κ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ Κ ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,,,ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ,ΝΤΙΛΕΡ ΚΑΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΡ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣΚ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ:ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ 700ΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΩΜΑΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΑΥΡΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ Κ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ?ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΟΗΘΗΜΑ,Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΖΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ Κ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΙΡΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ.. ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ 3,5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΝ.. ΕΓΩ ΕΠΕΡΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ 88,67 ΕΥΤΩ ΤΟ ΔΥΜΙΝΟ. ΠΗΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ 1 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ (ΕΙΝΑΙ 10ΕΤΕΙΑΣ ΚΑΙ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ. ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mipws ton patera ton lene giwrgo??pou ksereis,mporei ta paidia mas na vgoune suggeneis..!egw den pairnw oute auta ta 88 eurw..k as min exw eisodima...giati mou eipane oti oi goneis mou pou ousiastika me filoksenoun,exoun upsili forologiki dilwsi..!ti douleia exoun ekeinoi me to diko mou to paidi??den katalavainw..

      Διαγραφή
  13. Δεν υπάρχει σύλλογος μονογονεικής οικογένειας. Αλλά ευχαριστώ που υπάρχει αυτή η ιστοσελίδα. Και εγώ μεγάλωσα τα παιδιά μου μόνη μου΄, όταν το ένα ήταν 3 και το άλλο 7 χρονών. Θέλω να σου πω πως δεν θα ξεχάσεις ποτέ την αδιαφορία του ελληνικού κράτους για τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους. Και ακόμα περισσότερο πονάω όταν βλέπω τα παιδιά μου που νοιώθουν ότι έχουν απορριφθεί από τον πατέρα τους και αγνοηθεί από το κράτος. Οπότε θα νοιώθεις ότι θα πονάς διπλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΖΕΥΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ(3 1/2ΕΤΩΝ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΩΝ) ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΟΣ.ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΕΙΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΣ.ΤΟΤΕ ΔΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ?ΠΩΣ ΝΑ ΠΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΡΙΨΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i sumvouli mou einai na min les polla pragmata sta paidia sou!oute ta kala oute ta kaka!apla auta pou tha epilekseis na peis na eustathoun!p.x o mpampas den exei lefta giati einai anergos!oute gia kalosunes na milas oute tipota...alla na min katigoreis kiolas..antimetwpizw paromoio provlima..o dikos mou vevaia eksafanistike apo proswpou gis..

      Διαγραφή
    2. Είμαι και εγώ νοσηλεύτρια και έζησα ακριβώς την ίδια ιστορία. Όταν είχα πάει μάλιστα στην κοινωνική λειτουργό του νοσοκομείου αυτή με απάντησε ότι μονο αν είχα υπουργό ή κομματικό .. θα γινόταν να κάνω πρωινά. Χαίρε ΕΛΛΆΣ..........

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα σε όλους,
    Παιδιά μια μικρή ερώτηση. Μόλις έμαθα πως για να εγγράψω τον μικρό μου σε κρατικό παιδικό σταθμό θέλουν και 100 ευρώ τον μήνα. Υπάρχει κάποιο επίδομα ή κάτι γιατί για μένα είναι πάρα πολλά τα 100. Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑΛΙΟΥΡΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ3 Ιουν 2012, 6:18:00 π.μ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ.ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΘΩΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ.ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ(ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ)Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΙΝΑΙ Anna Maria Taliouri.ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μέσα στα χρόνια που μεγάλωσα μόνη μου εντελώς τα παιδιά μου , εργαζόμενη σε νοσοκομείο που αρνήθηκε να μην κάνω βάρδιες, άκουσα και το πιο αστείο : μετά από έντεκα χρόνια , τώρα που ενηλικιώθημαν τα παιδιά μου ο προιστάμενος διαπίστωσε ότι είμαι η μόνη ελεύθερη , χωρίς δηλαδή υποχρεώσεις .... Ότι δηλαδή τα παιδιά μου μεγαλώσαν στερημένα από ώρες από μένα εξαιτίας των πολλών απογευμα΄τινών και νυχτερινών ωραρίων ότι νοιώθω συνεχώς κουρασμένη γιατί ποτέ μου δεν ξεκουράστηκα ως τώρα ήταν ένα παραμύθι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EYTYXΩΣ ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΟΜΗ.... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝΟΙΚΤΟ.. ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ... ΔΘΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ .. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΕΜΑΣ

      Διαγραφή
  19. καλησπέρα σας.ειμαι μητερα 2 παιδιων. το ενα ειναι ανηλικο και το αλλο σπουδαζει εκτος πολης. ο αντρας μου πεθανε πριν 2 μηνες. τι επιδοματα δικαιουμαι απο το κρατος εγω και τα παιδια μου? εγω ειμαι ανεργη? τι ασφαλιση μπορω να εχω? ο αντρας μου ηταν ασφαλισμενος στο ικα αλλα τα τελευταια 5 χρονια δνε ειχε καθολου ενσυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΠΑΙΔΙΩΝ 6 ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΝΕΙ 15 EURO ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΗΜΟΥΝ ΑΝΕΡΓΗ ΑΠΟ 01-05-2011 ΕΩς 19-01-2012.ΔΟΥΛΕΨΑ ΑΠΟ 20-01-2012 ΕΩς 12-05-2012 ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ.ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΨΑ 3,5 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΜΑΙ.ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΧΩΡΙς ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ,ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΤΡΩΠΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΚΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΓΝΩΡΙΣΘΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΕΚΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΓΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ Η' ΟΧΙ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΓΑΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ Στο: monogoneikes@gmail.com οι νομοι δε διαχωριζουν παιδια εκτός και εντός γάμου..

      Διαγραφή
  24. γεια σας ειμαι και εγω ανυπαντρη μητερα απο επιλογη το παιδι ειναι αναγνωρισμενο βεβαια και ειμαστε ολοι πολυ ευτυχισμενοι που εχουμε αυτη την πριγκηπισσα κοντα μας ο λογος που γραφω ειναι γτ διαβαζοντας μερικα απο τα μηνυματα των μητερων εδω διαπιστωσα οτι υπαρχει πολυ πικρια ειδικα για τον πατερα των παιδιων τους η αποψη μου ειναι οτι ετσι δεν θα μεγαλωσουν ψυχικα υγιει παιδια προβληματα υπαρχουν και θα υπηρχαν ακομη και αν ειμασταν παντρεμενες εγω σεβομαι τον πατερα της κορης μου και ετσι εχει μαθει να τον αγαπαει και η ιδια δεν πρεπει τα παιδια μας να νιωθουν οτι ειναι διαφορετικα απο τα υπολοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ειμαι ανυπαντρη μητερα 1ος αγοπιου4χρ κ1ος βρεφους11μηνων.ως τωρα το κρατικο βοηθημα ηταν τα γνωστα88ε τησ προνοιασ[ακομα περιμενω για το 2ο παιδι].τα οποια ανα περιοδους γινοταν διακοπη.για το επιδομα μητροτητασ απο προνοια δεν δινεται πλεον.εωσ κ ο συλλογοσ αγγενητου παιδιου δεν με στηπιξε τη δευτερη φορα στην αποφαση μου να κρατησω το παιδι μου.πνιγομαι αλλα θα τα καταφερουμε.δεν εχω οικ να με βοηθησει κ φυσικα οι πατεραδες τους ειναι απωντες.υπαρχει κατι νεο απο επιδοματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. λογω θανατου της γυναικας μου εχω την φροντιδα των παιδιων μας .Οποις εχει παρομεια εμπειρια θα με ενδιεφερε να την παρουσιαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΕΣΗ .. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ

      Διαγραφή
  27. Πάντα διαβάζω αυτήν την ιστοσελίδα. Το θέμα το έζησα , το πέρασα και πιστέψτε με ακόμα με πονάει. Δεν έχει σημασία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα που μεγαλώνει μόνος,η το,τα παιδί,ιά. Σημασία έχει να φροντίζεις να μεγαλώνουν ανάλογα με την ηλικία τους και με τις ανάγκες που έχει η κάθε ηλικία. Το ξέρω πόσο δύσκολο είναι να στηρίζεις μόνος,η την οικογένεια αλλά φρόντισε να μην λείπει το χαμόγελο. Κάθε φορά που κάθεσαι να τα δεις φρόντισε να μην τους το στερείσεις. Είναι κάτι που έκανα εγά. Από το να προσπαθώ να καλύψω τα πάντα με πολύ δύσκολο τρόπο ξέχασα πως είναι να χαμογελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ 13ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΙΑΦΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΟΤΙ ΔΕΜ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΣΥΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ .....

      Διαγραφή
    2. KALISPERA.......eimai pateras dydimon agorion 8 hronon......edo k 2 hronia i mama efyge,elpizo gia ena kallitero meros....!!!!!afta ta hronia den eiha tin paramikri stirixi apo ti politia plin enos proistamenou stin ypiresia pronias tis kerkyras pou paroles tis prospa8ies tu ton enymerosan pos mono se periptosi pou pe8anei o pateras dikaioude ta paidia kapio epidoma......vasismenoi sto skeptiko pos o pateras 8eorite prostatis......otan omos paei sti douleia ????les k ta epidomata einai gia tus goneis k oxi gia tis epipleon anages k exoda pou dimiourgude me tin apoorisi me enan i allo tropo apo tin oikogeneia tu enos apo tus dyo goneis......8a i8ela mia paraklisi....mipos gnorizete AN ehei allaxei ka8olou afto to nomo8etiko plesio????se periptosi pou 8ygo ena 8ema pou pistevo pos apasholei arketus goneis (andres) den 8a eiha kanena apolytos 8ema na to dimoseiefsete stin selida sas......episeis 8a i8ela na er8o se epafi me an8ropous pou zoun to idio provlima me mena gia na syspiro8ume k na prosferume oti borei o ka8enas apo ti plevra tu stin provoli aftis tis koinonikis adikias...!!!! efharisto gia ti prosohi k to hrono sas... Petros Kiskiras...

      Διαγραφή
  29. Καλησπερα σε ολους.Μολις ανακαλυψα το blog σας...η χαρα μου ειναι απεριγραπτη γιατι ως τεκνο μονογενεϊκης οικογενειας περα απο τον ρατσισμο που εχω βιωσει ενοιωθα διπλα αδυναμη και μειονεκτικα οταν σε πολυτεκνες οικογενειες δινονταν τεραστια προνομια ενω σε εμενα κανενα.
    Ειμαι λιγο πιο πανω απο τα 30,ανεργη και ζω με την μητερα μου φυσικα της οποιας η συνταξη δεν υπερβαινει τα 400 ευρω.Τον πατερα μου τον εχασα σε πολυ μικρη ηλικια οποτε καταλαβαινετε πως ειναι για μια μανα να μεγαλωνει δυο ανηλικα παιδια.Προσφατα εκανα τα χαρτια μου για μια προκηρυξη και εκει ηταν που βγηκα εκτος εαυτου!Μπορει καποιος να μου δωσει μια λογικη εξηγηση γιατι τεκνα πολυτεκνων οικογενειων μοριοδοτουνται ανεξαρτητως ηλικιας ενω εγω σαν τεκνο μονογονεϊκης οικογενειας εχω το δικαιωμα μοριοδοτησης μεχρι την ηλικια των 30!!!!!
    Πραγματικα δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μου αυτη την αδικια και με πια λογικη εγινε αυτο.Και ολο αυτο με εκανε να αισθανθω παλι ορφανη,αδυναμη αλλα και θυμο απεναντι στις πολυτεκνες οικογενειες γιατι σε αυτους δικη τους επιλογη ηταν να κανουν πολλα παιδια ενω ο δικος μου ο πατερας εφυγε χωρις να ηταν δικη του επιλογη.Εκτος των αλλων εχουν και τους 2 γονεις οι οποιοι μπορουν να ανταπεξελθουν καλυτερα οικονομικα στις αναγκες της οικογενειας σε αντιθεση με εναν γονεα.
    Ζητω συγγνωμη αν για καποιους ακουγομαι υπερβολικη ομως ειμαι σιγουρη οτι μπορειτε να κατανοησετε τον θυμο μου και την αγανακτηση μου οντας ανεργη 2 χρονια.Αν δεν υπηρχε το οριο ηλικιας στην μοριοδοτηση εγω τωρα θα μπορουσα να συνεισφερω οικονομικα και να βοηθησω στην πενιχρη συνταξη της μητερας μου..Μα ποση αδικια πια!!
    Υγ.Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο αλλα η αγανακτηση μου εχει χτυπησει κοκκινο.
    Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει αυτη η νομοθεσια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΑΞΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΛΝΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙΣ 1000% ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ... ΟΛΟΙ ΜΑΣ... ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΑΝΤΑ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ .. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ............ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ..

      Διαγραφή
  30. KALHSPERA EIMAI KAI EGW MHTERA DIDIMON PAIDION 5MISI XRONOU....ANIPANTRI DEN ERGAZOMAI ...TI MONH VOH8IA POU EXW EINAI APO THN MHTERA MOU ......TI PREPI NA KANW GIA TO EPIDOMA TOU PAIDIOU;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kalhspera eimai kai egw mhtera didimon paidion agoraki kai koitsaki 5 misi eton ,,den ergazomai ....h monh voh8ha pou exw einai apo thn mhtera mou ...ti prpi na kanw gia na parw epidoma paidiou ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΠΛΕΟΝ !!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΠΟΡΙΑΣ 44 ΕΥΡΩ/ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΡΟ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ. ΚΑΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ gsis.gr ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΕΚΝΩΝ .. ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ... ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΣΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΙ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου